Playster Office

ACDF Architecture designed the offices of entertainment company Playster, located in Montreal, Canada. ACDF transformed the space to create an environment suited to the company’s high energy and creativity, using a contemporary, open-concept design, that is complimented by a clever play of bright colours and white surfaces.

A white corridor balances out the strong identity of the colourful areas.The white corridor acts as a spine, connecting meeting rooms and link- ing the bright sections to one another. It functions as a place of respite from the lively vibe of the office.

White PVC panels in the corridors define several breakout areas where employees can have a chat and rest from their busy schedules. Playster now enjoys flexible and stimulating offices, where creative work emerges from fruitful social interactions.